Ohjeita hakemiselle

Ohjeita hakemiseen

  • tarkista, että sinulla on voimassa oleva sähköturvallisuustutkinto (1.6.2010 jälkeen suoritetut tutkinnot ovat voimassa 5 vuotta)
  • hakemuksen liitteenä olevan koulutuksen tai tutkinnon osoittavan todistuksen tulee olla päättötodistus ja se tulee lähettää kokonaisuudessaan, ainesivuineen
  • työkokemus osoitetaan työnantajan allekirjoittamalla työtodistuksella
  • työtodistuksissa tulee olla kuvaus millaisia sähkötöitä työkokemukseen on sisältynyt

 

Henkilökohtainen pätevyys:
Pätevyyttä haettaessa suosittelemme, että käytät sähköistä hakua, joka on nopein ja luotettavin tapa. Mikäli et halua käyttää sähköistä hakua, voit tulostaa hakemasi pätevyyden pdf-hakulomakkeen www.seti.fi sivuilta. Hakulomakkeen pätevyyden haun edellyttämät liitteet voit toimittaa joko sähköpostilla osoitteeseen seti@seti.fi tai kirjeitse yhteystiedoissa olevaan postiosoitteeseen.

Sähköpätevyyksien haku:
Sähköpätevyyttä haettaessa mene setin www.seti.fi sivuilta kohtaan sähköinen haku. Täytä ohjelman kysymät yhteystiedot ja tieto mitä pätevyyttä olet hakemassa. Tämän jälkeen skannaa pätevyyden edellyttämät todistukset ja liitä jokainen todistus omaan ohjelmassa mainittuun kohtaansa. Voimassa oleva turvallisuustutkinto tulee tallettaa kohtaan ”turvallisuustutkinto”, pätevyyden edellyttämät koulutodistukset tallennetaan kohtaan ”opinto-, koulu- ja kurssitodistukset” ja työtodistukset kohtaan ”työtodistukset”. Kun olet liittänyt kaikki tarvittavat todistukset, niin paina nappia ”lähetä”, niin hakemus tulee automaattisesti SETI Oy:n käsittelyjärjestelmään. Kun olemme vastaanottaneet hakemuksen, niin lähetämme siitä vahvistuksen sähköpostilla. Hakemuksen käsittelyaika on normaalisti 2 – 4 viikkoa, lomakausina 4 – 6 viikkoa.

Vapaaehtoiset pätevyydet:
Ennen hakua käy katsomassa www.seti.fi sivuilta hakemasi pätevyyden saannin edellytykset ja mitkä todistukset sinun tulee hakemuksen yhteydessä toimittaa. Tämän jälkeen mene sähköiseen hakuun kyseisen pätevyyden kohtaan. Skannaa tarvittavat todistukset ja liitä ne omiin ohjelmassa mainittuihin kohtiinsa. Kun olet liittänyt kaikki tarvittavat todistukset, niin paina nappia ”lähetä”, niin hakemus tulee automaattisesti SETI Oy:n käsittelyjärjestelmään. Kun olemme vastaanottaneet hakemuksen, niin lähetämme siitä vahvistuksen sähköpostilla. Hakemuksen käsittelyaika on normaalisti 2 – 4 viikkoa, lomakausina 4 – 6 viikkoa.

Yrityshyväksynnät:
Ennen hakua käy katsomassa www.seti.fi sivuilta hakemasi yrityshyväksynnän saannin edellytykset ja mitkä todistukset sinun tulee hakemuksen yhteydessä toimittaa. Tämän jälkeen mene sähköiseen hakuun kyseisen yrityshyväksynnän kohtaan. Skannaa tarvittavat todistukset ja liitä ne omiin ohjelmassa mainittuihin kohtiinsa. Kun olet liittänyt kaikki tarvittavat todistukset, niin paina nappia ”lähetä”, niin hakemus tulee automaattisesti SETI Oy:n käsittelyjärjestelmään. Kun olemme vastaanottaneet hakemuksen, niin lähetämme siitä vahvistuksen sähköpostilla. Hakemuksen käsittelyaika on normaalisti 2 – 4 viikkoa, lomakausina 4 – 6 viikkoa.

Yleistä:
Henkilökohtaiset pätevyystodistukset lähetetään postitse hakijan kotiosoitteeseen. Hinnaston mukainen käsittelymaksu laskutetaan erikseen joko hakijalta itseltään tai hakemuksessa erikseen mainitulta taholta.
Lasku tulee ainoastaan myönnetystä pätevyydestä, mahdollinen kielteinen päätös ei maksa mitään.

 

Tietosuojaseloste