SETI Oy:n pääarvioija Tauno Hovatta eläkkeelle

Hovatan yli 40 vuotta kestänyt työura alkoi vuonna 1980 Helsingin Puhelinyhdistyksen palveluksessa, josta matka jatkui Sähköinfoon tietoliikenneasiantuntijaksi vuoden 2004 alussa. Vuonna 2006 huhtikuussa Hovatta siirtyi Henkilö- ja yritysarviointi SETI:n pääarvioijaksi. Tietoliikenneinsinööri, MBA Tauno Hovatan vastuualueisiin kuuluivat SETIn tele-, turva- ja RAU-pätevyydet ja yrityshyväksynnät sekä TU-sertifiointipalvelut. Näiden pätevyystuotteiden kehittämisessä Hovatan panos on ollut ensiarvoisen tärkeää ja luonut vakaan pohjan tulevalle.

Vuosina 2007–2018 Hovatta toimi oman toimensa ohessa myös Satelliitti- ja antenniliitto SANT ry:n toiminnanjohtajana. Lisäksi hän on toiminut STUL ry:n ja Sähköinfon Oy:n kouluttajana ja teleurakoinnin asiantuntijana. Hän osallistui aktiivisesti myös Sähköinfon ja Sähkötieto ry:n julkaisujen laadintaan ja päivittämiseen.

Hovatan eläkepäivien suunnitelmiin kuuluu vanhan hirsitalon peruskorjaus ja piha-alueiden hoitaminen yhdessä puolison kanssa sekä karjalaiseen perinnekulttuuriin tutustuminen ja historiantutkimus.

SETIn, SANTin, STULin ja Sähköinfon väki kiittävät Taunoa mukavista yhteisistä vuosista ja toivottavat ansaittuja sekä leppoisia eläkepäiviä.